SIGURANTA, PROFESIONALISM SI CONFORT

Ne-am dezvoltat toate pachetele de servicii astfel incat tu sa fii multumit cu alegerea facuta. Stim insa ca exista si situatii speciale si suntem gata sa raspundem la orice provocare. Oferim servicii de calitate, variate, preturi competitive, discretie, punctualitate si confort. In uniforma adecvata, vorbitori de limba engleza, amabili si profesionisti, soferii nostrii sunt intotdeauna la dispozitia clientului.

 Dracula  Transport se numara printre companiile de transport persoane din Romania, acoperind, in prezent, cele mai importante trasee turistice si urbane pe rute cu plecare din Brasov, catre orase importante din tara. Activitatea principala pe care o desfasoara Dracula  Transport este ”transport terestru de persoane “.  Secretul succesului sta in strategia de dezvoltare a companiei, in organizarea temeinica, precum si in munca depusa de echipa Dracula Transport pentru a asigura siguranta si ritmicitatea  curselor, respectarea orelor din programul de transport, fidelizarea calatorilor.

Dracula Transport

       Dracula Transport este poate singura companie de transport din tara in care primordiala este excelenta. Oferim servicii de transport persoane la preturile cele mai rezonabile de pe piata, pe cele mai importante rute turistice si interjudetene, la standarde europene. Efectuam curse intre cele mai importante orase din tara, conectand astfel intrega populatie indiferent de mediu, urban sau rural, reusind sa creeam ideea ca distantele nu mai reprezinta o problema.

Dispunand de masini reinnoite in permanenta, Dracula Transport a reusit sa castige increderea fiecarui calator prin confortul, siguranta pe timpul deplasarii si ajungerea la timp in orice destinatie.

transport persoane

 
 

ASIGURAM TRANSPORT PERSOANE PE TRASEE EXTERNE SI INTERNE

 Autoturisme compacte, sedan, clasa lux sau minivan-uri
 Transferuri point – 2 – point, de la aeroport pana la hotel sau la adresa clientului, sau viceversa
 Deplasari pe distante lungi, intre 2 orase sau in acelasi oras, soferul ramanand la dispozitie pe durata si traseul stabilite de catre client
 Soferi cu experienta, vorbitori de limba engleza

Serviciul de inchirieri auto cu sofer este disponibil pentru companii, institutii guvernamentale, ambasade si persoane fizice in Brasov si in alte orase din Romania

CURSE DAY TRIPS – EXCURSII

Prin serviciile pe care le oferim, dorim sa intampinam nevoile turistilor, astfel încat sa devenim un partener de incredere in  excursii de succes.
Destinatia o alegeti dumneavoastra, si de aicea foarte simplu… noi conducem, dumneavoastra va bucurati de peisajele minunate.
Serviciile noastre sunt de tip “ Door to door connection 24/24 h ”.

INCHIRIERE MASINA DE LUX CU SOFER SAU SOFER CU AUTOTURISMUL DVS.

Mobilitatea, timpul si eficienta sunt vitale pentru succesul unui om de afaceri. Cu toate acestea, daca petreceti mult timp la volan, pierdeti timp pretios si astfel va reduceti eficienta. Serviciul nostru de inchiriere auto cu sofer va ofera posibilitatea de a calatori confortabil si in siguranta, in unul din variatele modele din flota, lasandu-va timp la dispozitie pentru pregatirea unei intalniri sau doar pentru a va relaxa.

 
 

AI NEVOIE DE UN TRANSFER SIGUR SI RAPID?

 Iti doresti sa calatoresti in cele mai bune conditii?